Sobni termostati

 

 

Pažljivim odabirom termostata optimira se rad svakog uređaja. Modeli sa modulirajućom regulacijom omogućuju bolju iskoristivost, mogućnost preciznog rada te optimalnu temperaturu grijaćeg tijela

Katalog regulacije.pdf

 

 

 

 

Atmosferski regulatori

 

 

 

Modulirajuća regulacija temperature polaznog voda u ovisnosti o vanjskoj temperaturi.

 

Katalog regulacije.pdf

 

 

 

vrnetDIALOG

 

 

 

vrnetDIALOG je interaktivni komunikacijski sustav koji korisniku pruža potpunu bezbrižnost i sigurnost u ispravan i nesmetan rad uređaja za grijanje.

Katalog regulacije.pdf

 

 

 

 

 

Razdjelnici

 

Razdjelnici  TTO Thermotechnik d.o.o. je hrvatska tvrtka za organizaciju proizvodnje razdjelnika i razdjelnih ormarića za centralno grijanje. Proizvodnja razdjelnika može se podijeliti u razdjelnike za radijatorsko grijanje, razdjelnike za jednocjevne sustave i razdjelnike za podno grijanje . Od 2002. godine uvodi se uz ustaljeni program razdjelnika od Ms58 i program razdjelnika od CrNi-čelika (1,4301) koji je sve traženiji na tržištu, te program razdjelnika od tankostjenog mesinga Ms 63As. Zahvaljujući kvalitetnoj obradi i upotrebi visokokvalitetnih materijala razdjelnici firme Thermotechnik nezaobilazan su proizvod na najzahtjevnijem djelu europskog tržišta (Njemačka, Austrija, Švicarska,…).                                      

TTO Thermotechnik

 

 

 

 

Razdjelne stanice

 

 

Kompaktne razdjelne stanice razvijene su kao odgovor na potrebu zagrijavanja pojedinih prostorija podnim grijanjem uz uvjet da dio prostorija bude zagrijan i radijatorskim grijanjem.Stanice su koncipirane tako da se može opskrbiti do 4 radijatora i do 10 krugova podnog grijanja.Razdjelne stanice izrađenje su od CrNi-čelika izuzev regulacionih elemenata i spojnih elemenata pumpe koji su od niklovanog mesinga.

 

 

 

 

 

 

Bakrene cijevi

 

 

 

HALCOR bakrene cijevi koriste se u svim građevinskim instalacijama za vodu, centralno grijanje, prirodni plin, klimatizaciju, protupožarnu zaštitu i druge primjene. Proizvedene su prema strogm europskim standardima.

 

Halcor

 

 

 

U ponudi su bakrene cijevi u obliku šipki:
s debljinom stijenke 1mm (promjer: 15, 18, 22, 28, 35, 42, 54mm)
s debljinom stijenke 0,8mm (promjer 15, 18, 22mm)

bakrene cijevi u kolutu s PVC izolacijom:
s debljinom stijenke 1mm (promjer: 8, 10, 12, 15, 18, 22mm)

predizolirane bakrene cijevi u kolutu:promjera:
1/4″(6,35mm), 3/8″(9,52mm), 1/2″(12,70mm), 5/8″(15,87mm)

 

 

 

 Bakreni fiting

                                           

Conex/Bänninger